Blog Category

Blog Category
Speciale producten
Wat kies je voor je pizzeria: een houtoven, een gasoven of een elektrische oven?

Wat kies je voor je pizzeria: een houtoven, een gasoven of een elektrische oven?

Hoe kies je de juiste oven voor je pizzeria? Het lijkt misschien ingewikkeld, maar we geven je graag een paar tips om de keuze eenvoudiger te maken. Ga je voor traditie of innovatie? Een van onze klanten had een pizzeria het oude stadscentrum. Hij kon geen vergunning krijgen voor een klassieke houtgestookte oven, omdat er in het gebouw waar de pizzeria gevestigd was strenge veiligheidsbepalingen golden. Daarom koos de klant voor een dubbele elektrische oven met twee verwarmingselementen. Ondanks de 'gedwongen' keuze zag de klant al snel in hoe voordelig een dergelijke oven is in aanschaf en onderhoud. Modulaire elektrische ovens hebben heel wat voordelen. Zo kun je eenvoudigweg meer ovenmodules toevoegen als je je productie moet verhogen, en hoef je niet opnieuw te investeren in een nieuwe oven. Je hebt je energieverbruik steeds onder controle, en je kunt iedere oven afzonderlijk inschakelen en de temperatuur instellen per module. Wist je bijvoorbeeld dat een houtoven op een constante temperatuur van ongeveer 400 graden Celsius 10 kilo hout per uur verbruikt?

Ben je op zoek naar de juiste oven? Vertrouw op ons. We gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing!