Blog Category

Blog Category
Speciale producten
De juiste koffiemachine

De juiste koffiemachine

Espresso, large, macchiato, latte, cappuccino... de wereld van koffie is tegenwoordig steeds complexer. Wist je bijvoorbeeld dat koffie na aardgas de meest geëxporteerde grondstof ter wereld is? Dat betekent een aanzienlijke omzet, die een slimme horecaondernemer niet kan negeren! Maar wat heb je nodig om de perfecte kop koffie te zetten? Op HorecArte Shop vind je wat je zoekt!

Een bekende express-restaurantketen wilde een passend koffie-aanbod ontwikkelen dat aansloot bij de Italiaanse gerechten op de kaart. Omdat ze nooit eerder een dergelijke bestelling hadden geplaatst, wisten we niet meteen wat voor machine ze zochten. We besloten daarom een initiële investering voor te stellen: het prachtige espresso-apparaat La Nuova Era Quadra model, een robuuste en compacte machine met één hendel. Binnen enkele maanden groeide hun klantenkring en was de tijd rijp voor andere apparaten die beter geschikt waren voor de nieuwe omstandigheden.

Neem contact met ons op! Voor cafés en koffiehuizen beschikken we over een ruime keuze aan tweedehands apparaten, die we voor verkoop grondig nakijken. We halen je oude machine op en we zorgen voor professionele training.

Ben je klaar om je eigen Italiaanse espresso te serveren?