Blog Category

Blog Category
Speciale producten
Beste Tableware

Beste Tableware

Recente trends doen ons denken dat de waarde van servies in de Horeca-context steeds vaker wordt verwaarloosd. Een concept van de Noord-Europese keuken bijvoorbeeld, betekent de tafel in zijn minimalistische vorm. Een express keukenconcept zal proberen zich te concentreren op wegwerp- en gemakkelijk te reinigen servies. Wat uw indeling ook is, u moet er rekening mee houden dat tafelontwerp een element is om rekening mee te houden!

Eigenlijk is het aan de tafel die uw klanten de hele tijd doorbrengen! Zelfs de eenvoudige kleurkeuze, in het ontwerp van de tafel, heeft een zeer grote invloed op de stemming van uw klanten. Een gele tafelkleed geeft bijvoorbeeld energie en moet worden gekozen als ontbijt.

De keuze voor elk afzonderlijk element dat de tafel verfraait, mag daarom nooit aan het toeval worden overgelaten, maar moet het resultaat zijn van redeneren. Daarom hebben wij in de loop der jaren producenten van bestek, porselein en stoffen geselecteerd die uw tafelidentiteit en -karakter zullen geven.

We kunnen u begeleiden bij het kiezen van uw accessoires, zodat het verblijf van uw klanten een prettige ervaring kan worden en uw omzet kan vergroten.