Blog Category

Blog Category
Speciale producten
Een state-of-the-art keuken

Een state-of-the-art keuken

Wat zijn de basisregels voor een correct keukenontwerp? Bij het ontwerpen van een restaurant is de keukenruimte het belangrijkste onderdeel, dat ook de beheerskosten kan beïnvloeden.

Een van onze klanten, geïnteresseerd in het overnemen van een bloeiend restaurant, vroeg ons om een ​​preventieve analyse van de waarde van de apparatuur die al in de constructie aanwezig is. Dankzij onze interventie konden we niet alleen de werkelijke waarde van de voorraad zien, maar ook de werkelijke waarde in relatie tot het soort keuken dat onze klant wilde doen. Met betrekking tot het type keuken (tapas, Mexicaans, internationaal, enz.) konden we een op maat gemaakte kooklijn voor de klant inpakken!

Modular elementen, strikt gemaakt in Italië, stellen ons in staat om uw keuken te ontwerpen, te leveren en te installeren! Perfect modulair met een diepte van 700 mm (snacklijn) tot de lijn van 900, ze kunnen op de hele lijn worden geplaatst, rekening houdend met de ruimte, ergonomie en het type keuken.

Vertrouw op een van onze experts. Je zorgt voor je klanten en je culinaire creaties. Wij zorgen voor uw keuken!